Riba-roja acull un nou taller-xerrada sobre educació emocional

Xerrada Emocionem-nos educantL’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre i l’AMPA de l’escola Sant Agustí del municipi, amb la col·laboració de la Zona Líquida, han organitzat per dissabte que ve dia 28 de maig un nou taller-xerrada sobre educació.

Laia Casas, formadora en Innovació Educativa, és qui durà a terme l’activitat que, sota el títol “Emocionem-nos educant. La importància d’una correcta educació emocional en la família”, donarà a pares, mares i professionals de l’educació eines per augmentar la consciència emocional, regular i gestionar les emocions dins del nucli familiar i potenciar l’autoestima i l’autonomia emocional tant dels nens com dels pares.

El taller-xerrada tindrà lloc a l’espai Zona Líquida de 16 a 20 hores. El preu és de 10€ i les inscripcions es poden fer a les oficines municipals o per transferència bancària al compte 0182-5634-17-0200127000 (Catalunya Caixa). Abans de fer l’ingrés cal trucar al 977416003 per confirmar plaça.

Més xerrades de cara al curs que ve

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Riba-roja, Francesc Esteve, ha recordat que aquest és el segon taller-xerrada que s’organitza aquest curs escolar, i ha avançat que està previst que se’n realitzin més a partir del setembre. Així mateix, ha remarcat l’objectiu d’aquestes activitats de cara a “potenciar els valors de la família” i “dotar d’eines pares, mares i educadors per poder fer front a les diverses situacions que hagin d’afrontar en l’educació dels infants”.