Riba-roja organitza una nova edició de les 24 hores de futbol sala amb més de 1.500 euros en premis

Cartell 24 hores futbol salaL’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre i la Joventut Esportiva del municipi organitzen, els dies 17 i 18 de juny, les 24 hores de futbol sala. Començaran divendres a les vuit de la tarda i s’allargaran fins dissabte al vespre.

Per tal que la cita esportiva es pugui desenvolupar amb garanties cal que s’inscriguin un mínim de 10 equips, tal com ha remarcat el vicepresident de l’entitat, Francisco Paniagua. Aquests podran estar formats per un màxim de 12 persones i, per inscriure’s, hauran de formalitzar el pagament de 130 euros (a més de 50 euros de fiança) abans del 14 de juny, ja que el dia 15 està previst que es faci del sorteig.

Pel que fa als premis, el primer classificat s’emportarà 1.000 euros i un trofeu; el segon, 400 euros i un trofeu; i el tercer, 130 euros i un trofeu. També hi haurà guardons per al jugador que faci més gols durant el torneig i per al porter menys golejat.

El premi creix si s’apunten més equips

Si se supera la xifra de 10 participants, els diners de les inscripcions a partir de l’onzè equip es destinaran al premi del primer classificat. D’aquesta manera, ha dit Paniagua, volen aconseguir més participació amb l’al·licient d’un premi més gran.

Cal recordar que els partits estaran dirigits per àrbitres federats, i que els jugadors de les 24 hores disposaran d’entrada gratuïta a les piscines municipals durant la jornada de dissabte.

Per a més informació, podeu enviar un correu a j.e.ribarojadebre@gmail.com o trucar al 652168470. Pel que fa a la inscripció, l’ingrés s’ha d’efectuar al número de compte corrent 2013-3031-33-0200073998.

Final de temporada de la Joventut Esportiva

La Joventut Esportiva de Riba-roja d’Ebre posa el punt i final a la temporada amb les 24 hores de futbol sala. Pel que fa als equips amb què competeix, el sènior, que juga a la primera divisió de la Lliga Catalana, ha acabat quart per la cua, amb catorze equips a la taula. El cadet A, per la seva banda, ha finalitzat el seu primer any de competició en la setena posició d’un total de nou equips. De cara a l’any vinent, l’entitat estudia sumar un equip juvenil a la seva plantilla.

Segueix l’actualitat de la JE a la seva pàgina de Facebook.