Inscripcions obertes per al Casal d'Estiu de Riba-roja

L’Àrea de Joventut, Esports i Educació de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre organitza un any més el Casal d’Estiu per a nens i nenes d’entre 3 i 14 anys. El casal està organitzat en tres torns: del 27 de juny al 8 de juliol, de l’11 al 22 de juliol, i del 25 de juliol al 5 d’agost. Pel que fa a l’horari és de dilluns a divendres i es reparteix en tres franges: de 10 a 13 hores el casal de matí, de 16 a 19 hores el casal de tarda i de 21:30 a 23:30 hores el casal de nit.

Les activitats que s’ofereixen s’adapten a l’edat de tots els infants. Així, es faran esports, jocs tradicionals i de psicomotricitat, activitats d’aigua i jocs de piscina, tallers, manualitats i també activitats didàctiques de reforç. A les nits, a la zona del pavelló municipal hi haurà zumba, balls, gimcana o jocs nocturns.

Documentació necessària i preus

La inscripció s’ha de fer abans del 21 de juny a l’Ajuntament, en horari de 9 a 15 hores. Per tal de formalitzar-la cal omplir i signar el full d’inscripció, aportar fotocòpies de la targeta sanitària, el carnet de vacunes i el DNI i lliurar l’autorització dels drets d’imatge.

El preu és de 40 euros per quinzena per les franges de matí i tarda, i de 25 per a la franja de nit. En cas d’apuntar-hi un segon o més germans, el preu es redueix dos euros en tots dos casos. A més, aquells que estiguin inscrits a tot el casal i/o a natació (i l’horari interfereixi amb el del Casal d’Estiu) tindran un descompte del 10%.

De cara a tots els interessats s’ha preparat una reunió informativa que tindrà lloc el pròxim dimecres 22 de juny a les 19:30 hores a la Zona Líquida.

Pots descarregar-te més informació i els fulls d’inscripció en aquest enllaç.