Onze alumnes es matriculen a la llar d'infants municipal Els Figotets per al curs 2016-2017

Onze infants s’han matriculat a la llar d’infants municipal Els Figotets de Riba-roja d’Ebre per al curs 2016-2017. Quatre, nascuts al 2015, són nous alumnes, mentre que els set que continuen al centre són nascuts al 2014. Així, es manté el mateix nombre d’infants que hi ha hagut durant el curs que ara acaba, onze alumnes.

Segons detalla la directora de la llar, Laia Vilamajó, “aquest curs quatre alumnes diuen adéu al centre per començar a cursar P3, tres dels quals a l’escola Sant Agustí de Riba-roja i un a la ZER de la Palma d’Ebre”.

Final de curs

El centre finalitzarà el curs lectiu el 22 de juny a la tarda, amb una festa en què els petits i les seves famílies gaudiran d’un berenar. A més, es repartiran els àlbums, les orles i també els informes del curs.

El 2015-2016 “el tanquem amb satisfacció”, remarca Vilamajó, ja que “hem pogut seguir treballant segons el projecte pedagògic en el que creiem, i que gira entorn dels infants i dels seus interessos”.

La directora també valora de forma molt positiva una de les novetats que han introduït aquest curs, un racó de joc simbòlic “del qual els infants n’estan traient molt de profit”, assegura. A més, aquest darrer trimestre han fet algunes sortides per l’entorn “que ens han permès fer grans descobriments i oferir als infants la llibertat i autonomia que necessiten per fer-los”, manifesta.

Llar d'infants Els Figotets

Llar d'infants Els Figotets

Del 27 de juny al 22 de juliol la llar d’infants continuarà donant servei en horari intensiu, de 9 a 12:30 hores, amb la possibilitat d’ampliar-lo amb una hora d’acollida, de 8 a 9, i el servei de menjador per dinar, de 12:30 a 15 hores. Durant aquest mes els nens i nenes realitzaran activitats lligades a l’aigua.

Curs 2016-2017

De cara al curs vinent, que començarà el 12 de setembre, volen desenvolupar “un projecte de llum, obres i color que serà totalment vivencial per als infants i que esperem que sigui tota una experiència sensorial”, destaca la directora.

El centre, que es va posar en marxa el 2012, ofereix un horari de 9 a 12:30 i 15 a 17:30 hores que es pot ampliar fent ús dels serveis de menjador i acollida matinal. El preu mensual del curs que ve serà de 125 euros. Cal recordar que al centre riba-rojà hi ha matrícula viva durant tot l’any.