Dissabte obren les piscines municipals

Aquest dissabte 18 de juny s’obren al públic les piscines municipals de Riba-roja. Les instal·lacions estaran obertes fins l’11 de setembre, en horari d’onze del matí a vuit de la tarda.

Pel que fa a les entrades, les dels infants (de 6 a 12 anys) valen 2 euros, i les dels adults, 4. Els abonaments es poden demanar a l’Ajuntament, i per tramitar-los tan sols cal portar una fotografia de carnet. El preu dels abonaments és de 15 euros pels infants de 6 a 12 anys i també pels majors de 60. Per les persones que tinguin entre 13 i 59 anys, el preu és de 30 euros. Els menors de 5 anys entren gratuïtament en tots els casos.

Crida a la participació a les 24 hores de futbol sala

L’obertura de les piscines coincideix amb les 24 hores de futbol sala del municipi. Una cita esportiva a la qual, de moment, s’han apuntat sis equips. Des de l’organització es fa una crida d’última hora per aconseguir que s’inscriguin més equips, i és que per tal que l’activitat es pugui desenvolupar adequadament en farien falta deu. En cas contrari, la jornada haurà de quedar reduïda a tan sols 12 hores.