Ja a la venda la nova samarreta de Riba-roja d'Ebre

Riba-roja d’Ebre ja té disponible una nova samarreta de promoció del municipi. Es tracta d’un nou disseny, d’estil vintage, amb la creu de vuit puntes dels hospitalers, que també apareix en l’escut local. Així mateix, destaca la data de fundació del poble: l’any 1182, quan el rei Alfons el Cast, rei d’Aragó i comte de Barcelona, va donar als templers el castell i la vila de Riba-roja per a que la repoblessin. Els va lliurar també totes les rendes i van integrar Riba-roja en la comanda d’Ascó. (La comanda era la forma en què s’organitzaven diversos castells i viles entorn d’un castell més important). A la part posterior de la samarreta hi ha la marca local simplificada.

Samarreta Riba-roja

A la venda a les llibreries, l’estanc i la Casa de la Vila

Aquesta nova samarreta ja es pot adquirir a les llibreries, l’estanc i la Casa de la Vila, a un preu de 10 euros. El disseny base s’ha fet en color gris, i per les talles infantils s’ha realitzat en taronja.

Fins ara, i per tal de començar a difondre-la, s’ha distribuït en esdeveniments com la Figot Race i la trobada de puntaires.