L'equip Bar Pota guanya el torneig de futbol sala de Riba-roja d'Ebre

24 hores futbol sala 2016 L’equip Bar Pota, format per joves riba-rojans, es va proclamar campió del torneig de futbol sala organitzat, aquest cap de setmana, per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre i la Joventut Esportiva del municipi. Així, es va emportar 800 euros de premi i un trofeu.

La segona plaça del podi va ser per Les putes del Camp Nou, i la tercera per Raiders, que van guanyar 400 i 130 euros, respectivament, a més de trofeus. Els altres equips participants van ser Polideportivo – Santo Domingo, Sport + i Tottenhan.

La jornada va començar divendres a les nou del vespre, i els partits es van allargar durant tota la matinada fins dissabte al matí. La final es va jugar dissabte al migdia.

Més premis

També hi va haver premi pel porter menys golejat, Fernando García, i pel màxim golejador de la cita esportiva, Fernando Echevarría, tots dos de l’equip Les putes del Camp Nou. El “pichichi”, a més, va rebre unes sabates d’obsequi, gràcies a la col·laboració d’Agroflix i Poliesportiu Riba-roja d’Ebre.

Des de l’organització es vol promoure, de cara a l’any vinent, la participació de més equips.

Pots seguir l’actualitat de la JE a la seva pàgina de Facebook.

24 hores futbol sala 2016

24 hores futbol sala 2016

24 hores futbol sala 2016

24 hores futbol sala 2016

24 hores futbol sala 2016