La informació meteorològica de Riba-roja, al teu mòbil

Meteoclimatic mòbil

Captura de pantalla d’un mòbil amb el widget de Meteoclimatic de Riba-roja d’Ebre.

Des d’aquest mes de juny, i a través del widget de l’aplicació mòbil de Meteoclimatic (disponible per iOS i Android), es poden consultar en qualsevol dispositiu les dades meteorològiques de Riba-roja d’Ebre en temps real. Així mateix, també es pot accedir a la informació del municipi des de la pàgina web del servei. Totes les variables es mesuren des de l’estació que hi ha instal·lada al terrat de l’Ajuntament i s’actualitzen cada 15 minuts, aproximadament.

Es registren la temperatura, la humitat, la velocitat i la direcció del vent, la pressió i les precipitacions. També es pot accedir a les xifres màximes i mínimes del dia, el mes i l’any de cadascuna de les variables, de manera que queda documentat un històric de les dades meteorològiques. A la vegada, es manté un recompte dels dies de sequera (dies sencers consecutius amb una precipitació inferior a 1 mm).

Tot plegat una forma fàcil, còmoda i pràctica de conèixer el temps que fa al municipi, i a l’abast de tothom a través del telèfon mòbil o qualsevol altre dispositiu.

Pàgina Meteoclimatic

Captura de pantalla de la pàgina web de Meteoclimatic on apareixen les dades de Riba-roja d’Ebre.

Descarrega l’aplicació en aquest enllaç.