12 hores infantils de futbol sala

Cinc equips i una cinquantena de nens i nenes van participar, el passat dia 1 de juliol, a les 12 hores infantils de futbol sala de Riba-roja d’Ebre. Un torneig organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament del municipi i adreçat a infants d’entre 7 i 14 anys.

Els guanyadors van ser Real Magiolandia, l’equip que va quedar en segon lloc va ser Poliesportiu, i el tercer lloc del podi el va ocupar Petits Figots. Els altres equips participants van ser Real Barça Balompié i Supergirls.

12 hores infantils de futbol sala

Equip guanyador de les 12 hores infantils de futbol sala.

12 hores infantils de futbol sala

Segon classificat de les 12 hores infantils de futbol sala.

12 hores infantils de futbol sala

L’equip que va ocupar el tercer lloc del podi de les 12 hores infantils de futbol sala.