Ja són al carrer la revista de la llar d'infants i el butlletí municipal

Coincidint amb la fi del curs escolar i l’inici de l’estiu s’han editat dues noves publicacions amb temes d’actualitat: el número 11 del butlletí municipal i la revista de la llar d’infants els Figotets, Cada dia més, editada per la mateixa escola i Sagessa.

D’una banda, al butlletí municipal hi trobareu l’agenda de totes les activitats que es realitzaran durant l’estiu a Riba-roja, i un repàs a aquelles que han tingut lloc al llarg de la passada primavera. Un dels temes centrals són les obres que s’han fet al Nucli Antic, que el president Puigdemont inaugurarà el pròxim dia 16 de juliol; el canvi en el sistema de recollida de la brossa, que es realitzarà al mes d’octubre; o l’aposta pel turisme que ha fet el municipi. També podreu veure com és la nova samarreta de Riba-roja, els nous colors de la façana de l’escola Sant Agustí o com han celebrat l’arribada de les vacances als centres educatius del poble, així com altres qüestions d’actualitat.


Revista de la llar d’infants els Figotets

D’altra banda, a la revista Cada dia més l’equip educatiu de la llar d’infants recull els fets més destacats dels darrers mesos, com ara un simulacre d’evacuació, la visita dels més grans del centre a l’escola Sant Agustí (on estudiaran a partir del setembre), les múltiples possibilitats que ofereix el seu pati gràcies al “Projecte Jardí”, la incorporació d’un racó de joc simbòlic a l’aula o les diverses sortides per l’entorn que han fet els petits alumnes.

Aquest curs a la llar d’infants hi han 11 nenes escolaritzats, de P1 i P2, i les classes continuen fins al dia 22 de juliol. La matricula per al curs vinent està oberta, de moment hi han matriculats 11 nens, quatre per a P1 i set per a P2.

Descarrega’t les publicacions aquí:

Butlletí Municipal Estiu 2016

Revista Cada dia més de la Llar d’infants els Figotets