El IV festival Poesia des dels Balcons, a les xarxes socials i als mitjans de comunicació

IV festival Poesia des dels Balcons

Josep Maria Viñes, director del festival; Montserrat Arbonés, regidora de Cultura; i Antonio Suárez, alcalde de Riba-roja, al photocall del festival.

El IV festival Poesia des dels Balcons es podrà seguir a les xarxes socials a través dels hasthtags #poesiabalcons2016 i #ribarojadebre, que s’han creat especialment per a l’ocasió. A més, enguany s’ha preparat un photocall del certamen poètic amb un cartell de grans dimensions amb el qual es podrà fotografiar tothom que passi per Riba-roja durant el cap de setmana. Unes imatges que també es podran compartir amb les etiquetes corresponents.

País km 0

Aquest mateix divendres a la tarda, coincidint amb l’inici del festival, es faran diverses connexions en directe des de Riba-roja amb el programa País km 0, que s’emet cada tarda d’estiu de 18 a 20 hores a les televisions locals de La Xarxa, i que els veïns del municipi poden veure a través del Canal Terres de l’Ebre. En aquest cas, el magazín s’emetrà des de Taüll, per conèixer la Baixada de Falles, i connectarà amb el festival Poesia des dels Balcons en diverses ocasions.

Entrevista a Rosa Fabregat

La poeta homenatjada d’enguany és la lleidatana Rosa Fabregat, de la qual en podeu conèixer la trajectòria a l’entrevista que trobareu en aquest enllaç i que li ha fet Ràdio Flix. A més, la mateixa Fabregat hi recita alguns dels seus poemes preferits i expressa la seva opinió sobre qüestions com el dret de les dones al sacerdoci.

Trobareu més informació del festival a la seva pàgina de Facebook i al seu compte de Twitter, així com al compte de la Institució de les Lletres Catalanes.

Consulta l’agenda per dies: divendres, dissabte, i diumenge.