Músics, joves, diables i Riba Rocks coordinen una "Ruta de la Tapa" i una festa d'estiu del festival

Cartell ruta de la tapaLes associacions de músics i joves, la colla de diables i els organitzadors del Riba Rocks han preparat per aquest dissabte, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, una «Ruta de la Tapa» per sis establiments riba-rojans i la Riba Rocks Summer Party, una festa d’estiu per escalfar motors de cara al festival que se celebra al setembre.

Tot plegat serà aquest dissabte, 30 de juliol, i d’aquesta manera es reactiva el treball conjunt entre diverses entitats del municipi, una fórmula que anys enrere ja havia funcionat amb la festa de les entitats i una ruta organitzada per l’Associació “Los Músics”, i que ara feia uns anys que no s’havien celebrat.

Així ho ha manifestat el regidor de Joventut, Francesc Esteve, que ha posat en valor el fet que s’hagi «fet pinya, treballant plegats amb una molt bona entesa», amb la intenció de «continuar en aquest camí de cara al futur». I és que tot i que les festes d’entitats (com la que tindrà lloc dissabte) no tenen una intenció anual, ha reconegut que ajuden a l’hora de «gaudir d’una bona agenda d’activitats» al poble.

En la mateixa línia s’ha expressat el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Piñol, que veu amb bons ulls que «diferents entitats s’hagin coordinat per engegar aquesta iniciativa». «Es tracta d’un model que pot servir per anar-se replicant més vegades», ha assenyalat, «per tal de crear una agenda d’estiu més atractiva».

Esteve també ha avançat que l’objectiu principal és «buscar la implicació de les entitats més enllà de les seves activitats pròpies, vinculant-les a les festes locals que hi ha durant l’any», per tal de «construir ponts entre elles, cercant nous punts de trobada».

«Ruta de la Tapa» i Riba Rocks Summer Party

Cartell Riba Rocks Summer PartyEls establiments que elaboraran tapes seran el Bar Pota, Pizzart, La Pansa, La Societat, el Poliesportiu i el Forn Montserrat. Per tal de gaudir dels tastets que cuinaran, de 12 del migdia a 9 de la nit, cal adquirir un tiquet que permet degustar totes les tapes. Val 9 euros i es pot comprar a l’Ajuntament i als diferents locals participants.

Pel que fa a la Riba Rocks Summer Party, tindrà lloc a partir de les 11 de la nit a la Pista d’Estiu de la Societat. Entre altres, hi actuaran DJ Doctor Feelgood, Peachy Joke o The Good Sound Night. Aquesta cita musical és el preludi del IV Riba Rocks Festival, que tindrà lloc al municipi del 2 al 4 de setembre.

A tot plegat cal sumar-hi el 34è Aplec de Sardanes, que també es farà dissabte a partir de les 19.30 hores i a la plaça de l’Església.