Riba-roja destinarà gairebé 6.000 euros a millorar la gestió i la qualitat de l'aigua de consum humà

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha rebut una subvenció de 5.851,88 euros, per part de la Diputació de Tarragona, per realitzar inversions i accions de manteniment per a la millora de la gestió i la qualitat de l’aigua de consum humà.

D’aquests diners, gairebé 2.700 euros es destinaran a adquisició d’aparells i accions de millora, com ara mòduls automàtics de cloració, fotòmetres per a mesurar el clor de l’aigua i filtres per millorar-ne la qualitat. La resta, poc més de 3.000 euros, serviran per a fer controls de qualitat de l’aigua, amb les analítiques que la llei estableix que han de fer els municipis amb caràcter anual i obligatori.

150 municipis de Tarragona i l’Ebre actuaran en aquesta línia

En total, la Diputació ha concedit un total de 600.000 euros a 245 actuacions que es faran a 150 municipis de tota la demarcació de Tarragona. Unes ajudes a les quals hi han pogut optar els pobles de fins a 8.000 habitants.

En aquesta notícia del web de la Diputació de Tarragona podeu consultar la resta de municipis que es beneficiaran d’aquestes subvencions.