Mira els vídeos de la Festa Major!

Ja podeu veure alguns fragments del programa especial que Canal Terres de l’Ebre va enregistrar a Riba-roja d’Ebre amb motiu de la seva Festa Major!

Els vídeos formen part del programa que es va gravar el passat divendres 26 d’agost coincidint amb la cinquena edició del Menja’t, i en el qual es van anar intercalant reportatges dels moments més intensos de les festes (com ara el pregó, el Carnestoltes o la cursa pedestre) amb entrevistes a: l’alcalde, Antonio Suárez, i el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Piñol, que van fer un repàs a l’actualitat del poble i es van referir a la important tasca que s’està duent a terme en matèria de desenvolupament econòmic i turisme; el regidor de Festes, Jaume Agustí, així com a diversos voluntaris; representats d’entitats esportives com el Club de Tennis i Pàdel Riba-roja o la Joventut Esportiva Riba-roja d’Ebre; la majorala del dia de Sant Bartomeu, Rosa Maria Alcover, coneguda al municipi per la seva tasca com a mestra i cap d’estudis de l’escola Sant Agustí; i Pilar Romera, escriptora local, que va presentar el seu llibre Li deien Lola el mateix divendres a la tarda, a més de parlar del festival Poesia des dels Balcons.

VÍDEOS

Presentació del llibre Li deien Lola:

Carnestoltes d’estiu:

La Nit de Foc:


Properament s’aniran penjant més vídeos amb més enllaços als actes de la nostra Festa Major, estigueu atents!