Ja disponible el butlletí municipal de tardor

Gairebé finalitzat el mes de setembre, i un cop recuperada la rutina del curs escolar, s’ha editat el número 12 del butlletí municipal, corresponent a la temporada de tardor. Entre molts temes d’actualitat hi trobareu un ampli repàs a totes les activitats que s’han fet a Riba-roja al llarg de l’estiu, així com l’agenda de les que es duran a terme durant els propers mesos. Entre les qüestions més destacades hi ha les visites del president Puigdemont i el conseller Rull al municipi, on es van comprometre a impulsar la carretera de Riba-roja cap a Almatret i la Granja d’Escarp i a millorar el servei ferroviari al territori. També ocupa un espai important la retirada dels contenidors soterrats i l’inici del servei de recollida de brossa porta a porta, que començarà a l’octubre; la primera Trobada de Coworkers Rurals i Urbans que es va fer a Zona Líquida o noves iniciatives culturals com Un Riu d’Art.

Descarrega’t aquí el Butlletí Municipal Tardor 2016