Zona Líquida, present al Coworking Day 2016

L’espai de cowork Zona Líquida de Riba-roja d’Ebre ha estat present, aquest divendres, a la celebració del Coworking Day 2016. Es tracta d’una trobada anual organitzada per l’Associació Coworking de Catalunya (COWOCAT) que, en aquesta ocasió, ha aplegat una seixantena de coworkers d’arreu de Catalunya a Móra d’Ebre.

Riba-roja, exemple pioner i d’èxit

Coworking Day 2016Justament, un dels eixos de la jornada ha estat el coworking rural, del qual és pioner Riba-roja. Des que es va crear Zona Líquida, aquest tipus d’espais en entorns rurals s’han anat estenent a altres territoris i han esdevingut model d’èxit. En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Josep Maria Piñol, ha exposat que “el coworking rural és una eina més per fer polítiques de promoció econòmica als pobles petits”.

A la trobada hi han assistit el dinamitzador de Zona Líquida, Juan A. Lanzas, i alguns dels coworkers que hi estan instal·lats, com Pilar Andrés o Olga Poblet.

Jornada de treball

Les sessions de Coworking Day s’han realitzat en diferents indrets del Móra d’Ebre, com el castell, l’Hotel Casa del Castell o el Club Nàutic, i han tractat qüestions com el coworking com a eina de desenvolupament del territori o com a oportunitat que representa per emprendre un negoci, així com les tendències i reptes que afronta el sector de cara a l’horitzó 2020.

Per a més informació, llegiu la notícia publicada al web del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.