Bernat Cabany i Edgar Palleja guanyen a Riba-roja el Campionat de Catalunya de Carpfishing

La parella formada per  Bernat Cabany i Edgar Palleja es va proclamar, aquest passat cap de setmana, guanyadora del Campionat de Catalunya de Carpfishing, organitzat per la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting. Entre les dues finals van pescar 24 peces i van sumar un total de gairebé 161 quilos. En segon lloc es van classificar Marc Muñoz i Jordi Zayas (amb 17 peces i 131,160 quilos), i en tercera posició, Marc Pratdesaba i Gerard Bartrina (amb 12 peces i 84,310 quilos).

Les finals van tenir lloc a Riba-roja del 2 al 4 de setembre i del 7 al 9 d’octubre. L’últim dia, i en el transcurs d’un dinar, es van lliurar els premis als guanyadors i reconeixements a tots els participants.

En total, van participar a la competició 17 parelles, que van pescar 112 peces de 771,520 quilos.

Consulta la classificació de les dues finals aquí.

Finals carpfishingFinals carpfishingFinals carpfishingFinals carpfishingFinals carpfishingFinals carpfishing