L'Ajuntament aprova l'ampliació del cementiri amb 177 nínxols nous

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre va aprovar inicialment, en el darrer ple municipal, el projecte d’execució d’ampliació del cementiri i la pavimentació del carrer adjacent, amb un pressupost de 367.877,12 euros. Es tracta d’una de les grans actuacions que es realitzaran al municipi en els pròxims mesos i suposa una important inversió per adequar aquesta instal·lació del municipi.

Treballs de millora

El nou projecte contempla dues zones d’actuació: l’ampliació del cementiri i la pavimentació del carrer adjacent. En total, es preveu la construcció de 177 nínxols, tot i que en la fase inicial se’n faran 24. També s’ha projectat una ossera general, lavabos i un dipòsit de cadàvers, ja que el vell cementiri no en disposa.

Un document que es podrà aprovar definitivament un cop diferents administracions hagin emès els seus informes favorables i en cas que no es presentin al·legacions durant el període d’informació pública.

Una instal·lació renovada

Aquestes millores continuen en la línia de les darreres obres d’urbanització que s’hi van dur a terme. Llavors es va substituir el sòl de terra per paviment i també es va rehabilitar la façana principal. L’actuació més important però, va ser l’arranjament dels nínxols, ja que els més antics no disposaven de teulada i estaven molt malmesos.

Val a dir que aquests pròxims dies molts riba-rojans visitaran el cementiri amb motiu de la festivitat de Tots Sants. L’horari d’obertura serà de les nou del matí fins que es faci fosc.