Nova imatge de l'encreuament dels carrers la Palla i Barbulla

Obres carrer la PallaL’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha arranjat, a l’encreuament del carrer la Palla i el carrer Barbulla, una petita zona triangular enjardinada. L’actuació ha consistit l’eliminació de la jardineria que hi havia, força degradada, i la font existent, que estava fora de funcionament.

Així, s’ha passat d’un sòl de terra a un enrajolat de pedra rentada sobre 10 centímetres de formigó armat, a la vegada que s’ha dotat les tres moreres de l’àrea amb reg per goteig. També s’ha instal·lat una nova font d’aigua potable.

La brigada s’ha encarregat de dur a terme l’actuació, amb un cost total aproximat de 3.000 euros. Es tracta d’uns treballs que, d’una banda, “responen a una demanda veïnal”, ha remarcat l’alcalde, Antonio Suárez, i d’altra banda, “recuperen la salubritat i l’estètica d’una zona degradada del municipi”.