La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, visita Zona Líquida

L’espai de coworking rural Zona Líquida de Riba-roja va rebre, aquest dilluns, la visita de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Dolors Bassa. D’aquesta manera, Bassa va conèixer de primera mà una de les alternatives per ocupar-se en un entorn rural com la Ribera d’Ebre, amb tot el que comporta un espai d’aquestes característiques.

La consellera, que va estar acompanyada per l’alcalde de Riba-roja, Antonio Suárez, i el regidor de Joventut, Francesc Esteve, així com d’altres autoritats de les Terres de l’Ebre, va conversar amb els coworkers i es va interessar per la seva feina i també per Zona Líquida, un indret que ofereix des d’una connexió a internet d’alta velocitat fins a una sala de reunions per poder rebre clients en privat, així com la figura del dinamitzador o la possibilitat de crear sinergies entre els diferents professionals que hi treballen.

Consellera Bassa a Zona LíquidaConsellera Bassa a Zona Líquida

Inauguració de l’Oficina Jove de la Ribera d’Ebre

Oficina Jove Ribera d'EbreLa consellera també va visitar altres municipis de la comarca, i va inaugurar als baixos del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre, la nova Oficina Jove, que atendrà les consultes i demandes de més de 3.000 joves riberencs.

L’equipament, de 40 metres quadrats, vol ser un espai de referència per als joves d’entre 16 i 29 anys, que hi trobaran informació, orientació i assessorament en matèria d’Educació, Salut, Ocupació, Habitatge i Participació. A més, l’Oficina Jove col·laborarà amb tots els ajuntaments de la comarca i treballarà en xarxa amb diferents professionals del territori.

Per a més informació sobre la visita de la consellera Bassa a la Ribera d’Ebre, podeu consultar aquesta notícia a la web del Consell Comarcal.

Si voleu aprofundir en les característiques de Zona Líquida podeu consultar la seva pàgina web i aquesta notícia recent.