Arriba el butlletí municipal de Nadal

Amb les festes de Nadal a punt de començar, i a les portes d’una època de l’any per gaudir en família, s’ha editat el número 13 del butlletí municipal, l’últim del 2016. Entre els temes més destacats hi ha l’èxit de la implantació de la recollida de la brossa porta a porta, així com algunes de les darreres inversions que s’han fet al municipi. També es detalla la declaració de Bé Cultural d’Interès Local (BCIL) dels forns d’oli de ginebre i el pou de gel, la promoció del GR-99, l’impuls del comerç local o la consolidació de Zona Líquida com a espai de coworking de referència. També hi ha un record per dos exregidors de l’Ajuntament de Riba-roja, traspassats aquesta tardor. Finalment, trobareu tota l’agenda de Nadal i també la del primer trimestre de l’any 2017, per tal que no us perdeu cap activitat!

Consulta l’agenda de Nadal 2016 en aquest enllaç.

Descarrega’t aquí el Butlletí Municipal Nadal 2016.