L’agenda de Nadal arrenca amb un acte solidari

Teatre solidariRiba-roja va donar el tret de sortida aquest cap de setmana al programa d’activitats organitzades amb motiu de les festes de Nadal. El primer acte va tenir lloc dissabte amb el Nadal Solidari, una representació teatral en què les entrades es van intercanviar per aliments que es faran arribar a la Creu Roja de Móra la Nova i a Càritas Parroquial.

L’obra seleccionada va ser “La extraña pareja”, i els encarregats de portar-la a escena, el grup de teatre de l’Orfeó Reusenc. Una proposta molt divertida que va fer les delícies del públic.

La donació d’aliments s’allarga durant totes les festes

Recollida aliments Nadal Solidari 2016La cita va aplegar un bon nombre de riba-rojans i riba-rojanes solidaris que es van apropar a la Societat amb diversos productes dirigits a les persones més vulnerables. En aquest sentit, la regidora de Benestar Social, Montserrat Arbonés, ha agraït molt especialment “la col·laboració de tots els veïns”.

En total es van recaptar uns 100 quilos d’aliments entre arròs pasta, llegums, sucre, farina, sal, galetes, cafè, cereals infantils, 33 litres de llet, 1 litre d’oli, 53 llaunes o bricks de conserva (tonyina, sardines, tomàquet…), 2 rajoles de xocolata, entre altres aliments i també productes de neteja.

Així mateix, tenint en compte aquelles persones que no van poder assistir a l’espectacle però volen contribuir a la causa, ha recordat que “durant les festes es poden continuar aportant aliments, que es poden deixar a l’Ajuntament”.

En aquest enllaç podeu consultar la resta d’actes de Nadal de Riba-roja.