Santa Agda dóna tot el protagonisme a les dones durant una setmana festiva plena d’activitats

Cartell Santa Agda 2017

Descarrega’t el programa de Santa Agda 2017 en aquest enllaç.

Aquest dissabte es donarà el tret de sortida a una de les festes riba-rojanes més esperades de l’any, Santa Agda. Un esdeveniment que ha estat declarat festa d’interès comarcal i que enguany arriba a la 31a edició. En aquest context, l’Associació de Dones de Riba-roja d’Ebre ha preparat un programa d’activitats que s’allargà fins al 5 de febrer.

Entre els actes més tradicionals destaca el ple extraordinari que proclamarà Alcaldessa i Regidores Maria Dolors Heras i les seves filles, Soraya i Montse Rollizo. Pel que fa al pregó, el pronunciaran les bessones Pepita i Teresa Baldirà. A més, com és tradicional, els Quintos del 77 que enguany fan 40 anys, s’encarregaran de decorar La Societat per a la revetlla de Santa Agda.

Entre les principals novetats hi ha la primera Cursa Popular de Santa Agda, que tindrà lloc dissabte 4 de febrer, el Dia Mundial Contra el Càncer. Es tracta d’una cursa solidària amb la lluita contra el càncer de mama. També es recupera la programació d’una obra de teatre. En aquesta ocasió, el mateix dissabte el grup “La Luciérnaga” de la Fundació ONCE -amb actors i actrius cecs- representarà l’obra Caricias de Sergi Belbel a La Societat.

Consulta tota la programació de Santa Agda 2017 en aquest enllaç i a l’agenda de la pàgina web.