Preinscripcions obertes per a obtenir plaça a l’escola i l’institut per al curs 2017-18

Aquest dijous s’ha obert el període de preinscripció a l’escola sant Agustí i a l’institut de Flix per als alumnes que l’any que ve s’han d’incorporar en aquests centres per a cursar Infantil, Primària i l’Educació Secundària Obligatòria (ESO). La documentació es pot presentar fins al dimarts 4 d’abril. Les dates estan fixades pel departament d’Ensenyament de la Generalitat, i són les mateixes per a tot Catalunya.

La matrícula es podrà formalitzar del 12 al 16 de juny. Abans l’institut celebrarà una jornada de portes obertes perquè els nous alumnes i les seves famílies puguin conèixer el centre (la data es publicarà al seu web).

D’altra banda, la llar d’infants municipal Els Figotets celebrarà les seves jornades de portes obertes els dies 26, 27 i 28 d’abril, per donar a conèixer les instal·lacions a les famílies amb nens petits que puguin estar interessades a escolaritzar-los a partir del mes de setembre. Cal recordar que poden assistir al centre infants a partir dels 4 mesos d’edat. La preinscripció a la llar d’infants per al pròxim curs 2017-18 serà entre els dies 2 i 12 de maig, mentre que la matrícula s’ha de formalitzar del 6 al 9 de juny.

Consulta al calendari del web les dates de tot el procés.

Per a més informació contacta amb educacio@riba-roja.cat, l’Ajuntament o els mateixos centres educatius.