Pares i mares construeixen una taula de llum en el segon “Dia en família” de la llar d’infants Els Figotets

Els pares i mares dels petits alumnes de la llar d’infants municipal Els Figotets de Riba-roja d’Ebre han tornat a demostrar, un cop més, “que són uns artistes i que, amb ganes, il·lusió i esforç, són capaços de qualsevol cosa!”. Així de satisfeta s’ha mostrat la directora del centre, Laia Vilamajó, després que en el marc del segon “Dia en família” hagin construït una taula de llum.

La jornada, que va tenir lloc el passat diumenge 2 d’abril, va permetre que petits i grans gaudissin d’una bona estona plegats amb la realització de la taula i que, després de la feina de bricolatge, s’arrodonís el dia amb una fideuada per dinar.

Projecte “Llum!”

2n Dia en família Els Figotets

Els infants experimentant amb la nova taula de llum.

La taula de llum elaborada pels pares i mares forma part del projecte “Llum!” que els més petits estan treballant al centre des de l’inici del curs, i que “consisteix a compartir a l’aula diverses activitats d’experimentació amb elements tan màgics com la llum, les ombres i el color”, exposa Vilamajó.

A més, les educadores van proposar d’estrenar la taula de llum tot realitzant una sessió amb infants i famílies, per tal que tots plegats poguessin veure com és el joc amb aquest element i com en gaudeixen els seus fills.

La iniciativa del “Dia en família” s’ha engegat aquest curs 2016-2017, i consisteix a passar un diumenge junts cada trimestre, mares, pares, infants i educadores, per treballar en algun projecte conjunt i celebrar un dinar per gaudir-ne tots. Des d’Els Figotets, la seva directora la valora de forma molt positiva, ja que “demostra que si famílies i escola avancen junts, tot és possible!”. Per la seva banda, el regidor d’Educació, Francesc Esteve, assegura que “gràcies a activitats com aquesta es promouen valors com la cohesió o la implicació de les famílies en el món educatiu”.