Ja és al carrer el butlletí municipal de primavera

Tot just abans de començar la Setmana Santa, uns dies que el municipi viu intensament, s’ha editat el número 14 del butlletí municipal, corresponent a la temporada de primavera i el primer d’aquest 2017. Entre les qüestions més destacades hi ha el projecte de transformació al regadiu del marge esquerre del terme municipal o l’ampliació del cementiri dues importants inversions per a Riba-roja d’Ebre. També hi podreu veure les imatges de les activitats més rellevants de l’hivern o la crònica de la I Festa de l’Oli de Ginebre, que va esdevenir tot un èxit. Finalment, trobareu la notícia de la reactivació de la Unió de Comerciants del municipi i, com és habitual, tota l’agenda amb les activitats organitzades fins al mes de juny.

Consulta l’agenda de primavera del 2017 en aquest enllaç.

Descarrega’t aquí el Butlletí Municipal Primavera 2017.