La ZER Ebre celebra el seu 10è aniversari amb tota la comunitat educativa en una gran festa

10è aniversari ZER EbreAquest any les escoles Sant Agustí de Riba-roja d’Ebre i 1 d’abril de La Palma d’Ebre celebren el 10è aniversari de la creació de la ZER Ebre. Per commemorar l’efemèride es va organitzar una gran festa a la qual van assistir més de 250 persones, que van compartir una jornada plena d’activitats, amb jocs de fusta gegants per a tots els infants, un concurs de fotografies a Instagram o un refrigeri per a tots els assistents.

La celebració es va fer extensiva a alumnes, exalumnes, pares, mares, mestres, exmestres, i altres membres de la comunitat educativa, a més dels alcaldes i els regidors d’ensenyament dels dos municipis, la directora del Servei Educatiu de la Ribera d’Ebre i les presidentes de les AMPA. De fet, alguns antics mestres es van desplaçar a Riba-roja fins i tot des de Castelló.

Segons la directora de l’escola Sant Agustí, Leonor Cervelló, “hi va haver molt bona resposta per part de tothom” i “l’exposició de fotos dels 10 anys d’història de la ZER va ser tot un èxit, ja que alumnes i exalumnes es van poder veure de petits i grans, i van descobrir imatges que no havien vist mai”, assenyala.

10è aniversari ZER Ebre10è aniversari ZER Ebre

10è aniversari ZER Ebre10è aniversari ZER Ebre

Un camí profitós

Cervelló apunta que l’inici de la ZER Ebre no va ser fàcil, i és que “vam emprendre un camí que al principi ens va costar seguir a causa de la diferència entre les escoles i els pobles”. Finalment, però, “el projecte ha donat els seus fruits i ara anem tots a l’una. Comptem amb un bon equip de mestres i això comporta bons resultats tant educatius com personals”, exposa orgullosa.

En la mateixa línia s’expressa l’alcalde, Antonio Suárez, que destaca el bon ambient que es va viure a la festa i indica que el funcionament de la ZER “permet optimitzar recursos econòmics i humans”, alhora que, “millora la qualitat educativa”.

També Francesc Esteve, regidor d’Educació, destaca que “després de deu anys de feina ben feta i esforç en l’àmbit educatiu, es veuen els resultats en petits grans actes com aquest”. En definitiva, “una jornada de famílies i escola en un ambient càlid i proper, uns valors que es treballen a la ZER i que de ben segur seguiran treballant”, finalitza.

En aquest enllaç podeu veure i descarregar-vos les fotografies de la festa.

10è aniversari ZER Ebre10è aniversari ZER Ebre