Ja és al carrer el butlletí municipal d’estiu

Portada Butlletí Municipal núm 15.

Butlletí Municipal núm 15.

Encetem el mes de juliol i el número 15 del butlletí municipal, corresponent a l’estiu, ja és al carrer. Al butlletí trobareu totes les activitats previstes al municipi del juliol al setembre per tal que no us perdeu res del que passarà a Riba-roja aquest estiu. També hi trobareu un ampli repàs a les activitats més destacades que s’han fet al municipi al llarg de la primavera i l’avançament d’algunes de les que es faran durant els mesos vinents, com les obres per a la nova llar de jubilats i centre de dia, i les que ja han començat per ampliar el cementiri municipal, o el Pla estratègic Impulsa 20.30, que busca generar noves oportunitats a la població. Entre les notícies més destacades també hi ha el 10è aniversari de la ZER Ebre o la renovada Unió de Comerç i Serveis de Riba-roja (UCSR).

Que passeu un molt bon estiu i, ja sabeu que fins al setembre, quan sortirà el proper butlletí, podeu seguir tota l’actualitat de Riba-roja al nostre web.

Consulta l’agenda de l’estiu 2017 aquí.
Descarrega’t aquí el Butlletí Municipal Estiu 2017