Els participants a les 3 hores de natació Non-stop fan 9.700 metres

3 hores de natació ininterrompuda, 9.700 metres, 388 piscines i 12 participants. Aquestes són les xifres de la 4a cursa per relleus 3 Hores Non-stop, organitzada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre, que es va fer ahir diumenge 29 de juliol a la Piscina municipal de Riba-roja. Els dotze participants van formar un únic equip i a partir de les 5 de la tarda va començar una competició contra el temps: en tres hores havien d’assolir l’objectiu de nadar 10.000 metres. Finalment, es van quedar a només 300 metres (12 piscines) d’aconseguir la fita, però, com explica Joan Carles Baró, tècnic d’esports de l’Ajuntament, “malgrat no assolir l’objectiu dels 10.000 metres, els companys i l’afició ens van fer passar una tarda vespre molt i molt divertida”.

cursa natacio relleus

Alguns dels participants al final de la prova.

Alguns dels participants al final de la prova.

En total, 7 adults i 5 menors van fer relleus fins a completar les tres hores de cursa i nedar un total de 388 piscines: “els nens van fer dues o tres sèries de 100 i alguna més de 50 i de 25. Es van esforçar molt”, destaca Baró.

En acabar es van lliurar els trofeus als participants, que van gaudir plegats d’un sopar al Poliesportiu, batejat com a “pasta-party” i on, com ja deixava ben clar el nom escollit per a la festa, van servir pasta i també fruita per ajudar als participants a recuperar forces.

La propera cita: ioga nocturn a la fresca

A banda de les “3 Hores de natació Non-stop” de diumenge, el 3 de juliol van començar els cursets de natació, que acaben demà dia 1 d’agost, per als més petits, i s’allargaran fins al 14 d’agost per als adults juntament amb l’activitat d’aquagym. Els cursos es fan en horari de matí, tarda i vespre, en cinc grups: quatre per als nens i nenes (dividits en llar d’infants, P3-P4, P5, 1r i 2n) i un grup per als adults. En total hi ha 41 inscrits als cursos, i 18 persones segueixen les classes d’aquagym, que es fan a la tarda.

La propera cita esportiva a Riba-roja és el proper dijous dia 3 d’agost amb l’activitat de Ioga a la fresca, de 10:30 a 12 de la nit, i que es repetirà el dijous dia 10. És la primera vegada que s’organitza i els qui estiguin interessats a participar poden fer la inscripció a l’Ajuntament.