Condol pels atemptats de Barcelona i Cambrils

L’Ajuntament de Riba-roja mostra la seva repulsa més contundent i condemna l’atemptat d’ahir a la tarda a les Rambles de Barcelona, on un atropellament massiu va causar la mort, de moment, de 13 persones i desenes de ferits. També, davant dels fets d’aquesta matinada a Cambrils. L’Ajuntament ha convocat una concentració silenciosa a les 12 hores davant la porta del consistori.

Al mateix temps, volem expressar la nostra solidaritat amb les víctimes i persones atropellades. Compartim el seu dolor i rebutgem el terrorisme i qualsevol tipus de violència.

Finalment, volem agraïr la gran tasca de les forces de seguretat i professionals mèdics, de prevenció, institucions i organitzacions, empreses i entitats que estan fent tot el possible en aquests moments difícils, tot refermant el compromís de la societat riba-rojana i riberenca amb la democràcia, la llibertat i la pau.