Tot a punt per a la VI Caminada de la Lluna Plena

caminada lluna plenaLa Caminada de la Lluna Plena, que es farà la nit del dissabte 9 de setembre, arriba ja a la 6a edició. La iniciativa s’ha anat consolidant i també «perfeccionant» al llarg d’aquestes sis edicions: «Cada any el recorregut és diferent i s’intenten afegir llocs d’interès», explica el regidor de Joventut, Esports i Educació, Francesc Esteve.

La caminada l’organitzen les regidories de Promoció Econòmica i Esports de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre amb l’objectiu que «els participants coneguin racons del poble que –com el mateix Esteve reconeix– és bastant espectacular veure’ls sota la llum de la lluna plena».

Des de la primera edició, el nombre de participants ha anat augmentant de manera considerable passant dels 101 inscrits en la primera edició als més de 170 la darrera. Com molt bé resumeixen el regidor i el tècnic municipal d’Esports, Carles Baró: «Ha agafat força i és una activitat que s’ha consolidat al calendari d’activitats del municipi».

Activitat per a tots els públics
La caminada, amb 10 km de ruta circular, «no és una competició», insisteixen tant el regidor de Joventut, Francesc Esteve, com el tècnic d’esports de l’Ajuntament: «no es tracta de qui arriba primer sinó de gaudir, i així n’hi ha que la fan més a poc a poc o que recorren només un tram». De fet, cada any hi ha molts nens entre els participants, tot i que cal recordar que els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

La trobada serà a les 21.30 h a la plaça de la Vila per sortir mitja hora després. Cal portar pila, frontal i elements reflectants. També s’aconsella portar algun repel·lent contra la mosca negra i els mosquits.

En acabar, s’oferirà a tots els participants un petit refrigeri i un obsequi, a més hi haurà també un sorteig de lot de material esportiu, i un detall per al participant més gran i per al més jove.

Les inscripcions es poden fer fins al dia abans, 8 de setembre, a l’Ajuntament i també al restaurant del Poliesportiu, al bar Pota i al Càmping Riba-roja. El preu és de 3 euros per als adults i 1 euro per als menors de 12 anys.