Ja és al carrer el butlletí municipal de tardor

PORTADA BUTLLETÍ TARDOR 2017 RIBA-ROJA D'EBRE

Butlletí municipal número 16.

Amb el mes d’octubre arriba el número 16 del butlletí municipal, corresponent a tardor. En aquest butlletí trobareu totes les activitats previstes per al municipi des de finals d’octubre fins a principis de desembre, per tal que no us perdeu cap activitat de les que es realitzen al poble. En les seves pàgines, trobareu un ampli repàs de les activitats més destacades d’aquest passat estiu, juntament amb un reportatge sobre l’organització de la Festa Major. També descobrireu importants notícies com l’adjudicació de la construcció de la depuradora d’aigües residuals al municipi, els esforços de la renovada Unió de Botigues i l’Ajuntament per promocionar el comerç local, o la iniciativa a participar en l’enquesta per elaborar el Pla de Joventut 2017-2020. Entre totes les notícies destaquem la jornada del referèndum 1-O a Riba-roja d’Ebre.

Com sempre, podeu seguir tota l’actualitat de Riba-roja al nostre web, fins al desembre quan sortirà el proper butlletí.

Consulta la programació per a la tardor 2017 aquí.

Descarrega’t aquí el Butlletí Municipal Tardor 2017