L’Ajuntament de Riba-roja renova el contracte per gestionar la llar d’infants municipal

Escola_Bressol_Riba_roja_2

La signatura del contracte es va celebrar a la sala de plens de l’Ajuntament de Riba-roja.

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha renovat el contracte de gestió de la llar d’infants municipal amb la Fundació per a l’Acció Educativa, que s’ha encarregat d’aquest servei des de la seva posada en marxa, el setembre de 2012.

L’alcalde de Riba-roja, Antonio Suárez, i l’apoderat de la Fundació per a l’Acció Educativa, Òscar Ros, van signar el passat dijous 9 de novembre la renovació del contracte. A l’acte de signatura també van assistir-hi el regidor d’Ensenyament de Riba-roja, Francesc Ricard Esteve, i una representant del Patronat de la Fundació per a l’Acció Educativa, Maria Dolors Sardà, regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Reus. L’adjudicació de la gestió s’ha realitzat per procediment obert en la modalitat de concessió i té una vigència d’un any.

Matrícula oberta tot l’any

Escola_Bressol_Riba_roja_1

Visita a la llar d’infants per parts de les dues parts signants, el passat 9 de novembre.

La Llar d’Infants Municipal “Els Figotets” va iniciar la seva activitat el setembre de 2012 de la mà de la Fundació per a l’Acció Educativa i actualment disposa d’una capacitat de 20 places per a nens i nenes de 0 a 3 anys.

Aquest curs 2017/18, acull un total de 12 infants -dos a P0, quatre a P1 i sis a P2-. Al setembre, van començar el curs nou nens, però dos més es van afegir a l’octubre i una nena, al novembre, i tenen previst que al llarg del curs hi hagi un parell més d’incorporacions, ja que al centre hi ha matrícula viva durant tot l’any

Aquesta tardor han donat continuïtat al projecte “Llum!” del curs passat, que es basava en “experimentar amb la llum, la foscor, les ombres o el color”. De cara al bon temps tenen previst engegar el projecte “Sentits”, per treballar al voltant del tacte, l’olfacte, la vista, l’oïda o el gust, i com aquests els permeten relacionar-se amb el món que els envolta.

El centre, que es va posar en marxa el 2012, ofereix un horari de 9 a 12:30 i 15 a 17:30 hores, que es pot ampliar fent ús dels serveis de menjador i acollida matinal, de 8 a 9 del matí. Es manté el preu mensual de 125 euros del curs passat.