Ja es coneixen els guanyadors dels 400 euros en premis de la campanya nadalenca de la UCSR  

treient butlletes guanyadores

El sorteig es va celebrar a Zona Líquida.

Divendres passat es van conèixer finalment els noms dels premiats a la campanya nadalenca de la Unió de Comerç i Serveis de Riba-roja (UCSR), que ha repartit gairebé 400 euros en premis entre la clientela del comerç local.

Els guanyadors dels 13 vals regal de 30 euros cadascun, un per cada establiment participant, van ser Reme Matillas, que es va endur el val regal de 30€ per bescanviar al Bar Pota; Carlos Viñes va guanyar el premi de la Merceria Repunts; Josep Maria Sabaté podrà bescanviar el seu val a L’Agrari; Pilar Puig, a la Llibreria Papereria Anna; Dorina Franquet es va endur el val de Perruqueria Maria Teresa; Helena Llop, el de la carnisseria Espinosa; Eva Castellví, el de Llibreria Merceria Montse; Maria Barco va ser l’afortunada amb el val regal per gastar a Objectes de Regal Jordi i Núria; per a Teresa Reina va ser el val del Forn Montserrat; per a Angels Pérez, el de Somper; Marta Cugat va recollir el de Casa Adell; Adelina Arbonés es va endur el premi de la Farmàcia Montserrat Puig; i Maribel Busom, el de Cal Grando.

vals regalsEl sorteig s’havia previst pel dissabte 20 de gener coincidint amb la tradicional foguera de Sant Antoni. La pluja i el vent, però, van obligar a ajornar el sorteig fins al passat divendres i també a canviar la ubicació: de la plaça del Refossar a l’espai de coworking Zona Líquida. Allà es van reunir cinc dels comerciants de la UCSR, que van ser “les mans innocents” que van treure les butlletes guanyadores. Aquella mateixa tarda es va trucar a tots els afortunats per donar-los la bona notícia i alguns ja han recollit el seu premi.

Campanyes per promocionar el comerç local

El dia 11 de desembre la renovada Unió de Comerç i Serveis de Riba-roja donava el tret de sortida a la campanya nadalenca de promoció del comerç riba-rojà, que es va allargar fins al dia de Reis. Durant gairebé un mes, els clients van rebre una butlleta per cada compra que fessin en un dels 13 establiments participants en la promoció i només havien d’emplenar la butlleta amb les seves dades i dipositar-la a l’urna que hi havia a cada comerç.

Cartel comercio local Riba-rojaDes de la recuperació de l’entitat fa menys d’un any, la UCSR ha engegat diverses accions de promoció. La promoció nadalenca segueix la mateixa línia de les anteriors de posar en valor el comerç local i els premis són una recompensa a la fidelitat dels clients, en paraules dels mateixos comerciants. En aquesta ocasió hi han participat 13 comerços de la UCSR: Casa Adell, Farmàcia Montserrat Puig, Somper, Forn Montserrat, Llibreria Merceria Montse, Perruqueria Maria Teresa, Llibreria- papereria Anna, Merceria Repunts, Bar Pota, carnisseria Cal Grando, l’Agrari, Objectes de Regal Jordi i Núria, i la carnisseria Espinosa. Els guanyadors poden recollir els seus vals regals a l’Ajuntament i tenen un termini d’un mes per bescanviar-los als comerços.

Finalment, els comerciants volen donar les gràcies a tots els participants i felicitar de nou a tots els premiats!