Més de 200 participants en la II Cursa Solidària contra el càncer

Sortida de la Cursa Solidària de Santa Agda.

Sortida de la Cursa Solidària de Santa Agda.

Les riba-rojanes Montse Codony, Marta Cugat i Paula Bonet van ser les corredores locals que van pujar al pòdium diumenge 4 de febrer en la II Cursa Solidària contra el càncer, organitzada per l’Associació de Dones i que amb tan sols dues edicions ja s’ha consolidat com un dels actes més concorregut de les Festes de Santa Agda.

La cursa, amb més de 200 participants, també va tenir dues protagonistes riba-rojanes més en la categoria infantil: Anna i Lina Knops, que van crear la línia de meta en segona i tercera posició entre els nens i nenes del poble que van participar-hi, per darrere de Cesc Esteve.

Pel que fa a la categoria general femenina, les guanyadores van ser les flixanques Yolanda Larrossa i Judith Sánchez, i Yolanda Freixa de Nonasp. Amb tot, van ser moltes les dones del poble, de totes les edats, que van prendre part a la cursa solidària, moltes d’elles caminant, entre elles l’alcaldessa i la regidora de Santa Agda, Pepita Busom Busom i Nati Llop Roca. Elles van fer el recorregut curt de la cursa, de 2,5 quilòmetres, la meitat que els corredors.

Sortida de la cursa popular, caminant.

Sortida de la cursa popular, caminant.


L'alcaldessa i la regidora de Santa Agda, en el moment de crear la línia d'arribada.

L’alcaldessa i la regidora de Santa Agda, en el moment de crear la línia d’arribada.

No tan sols una cursa de dones

Tot i que les dones són les protagonistes de les Festes de Santa Agda, també el públic masculí es va animar a prendre la sortida en la cursa. En la categoria local, Ramon Asenjo, Jordi Castellví i Alez Mazo van ser els primers riba-rojans a crear la línia d’arribada. Asenjo va ser, a més, el tercer classificat en la categoria genera, per darrere del montblanquí Florià Martínez i l’asconenc Jose Maria Alabart. Pel que fa als guanyadors generals infantils, els premis van ser per Biel Sediki, Júlia Alabart i Josep Sediki.

Els beneficis de la inscripció es destinaran a a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Consulta la classificació de la cursa clicant sobre la imatge del quadre.

Clica aquí per veure la classificació de la II Cursa Solidàrai contra el càncer de Riba-roja d'Ebre.

Clica aquí per veure la classificació de la II Cursa Solidària contra el càncer de Riba-roja d’Ebre.

Més fotos del dia de Santa Agda en aquest enllaç.