Apunta’t a la V edició de la Figot Race, Xallenger BTT Terres de l’Ebre

Diumenge 6 de maig se celebra la V Figot Race a Riba-roja d'Ebre.

Diumenge 6 de maig se celebra la V Figot Race a Riba-roja d’Ebre.

El diumenge 6 de maig Riba-roja d’Ebre acollirà la cinquena edició de la Figot Race, la cursa BTT del municipi, que, a més, forma part del Xallenger BTT Terres de l’Ebre. Preveu dos recorreguts a fer en bicicleta de muntanya: un de curt de 34,98 quilòmetres i 900 metres de desnivell, i un de llarg, de 42,16 quilòmetres i 1.234 metres de desnivell.

L’inici de la cursa està previst per a dos quarts de deu, i els participants podran recollir els dorsals a partir de les 8. El punt de sortida, el mateix per a les dues modalitats, és la plaça de la Vila. El recorregut pels senders asseguren vistes panoràmiques espectaculars, així com un contacte directe amb la natura, convertint la competició en una fantàstica oportunitat de conèixer la zona en bicicleta de muntanya.

Inscripció oberta
Els interessats es poden inscriure, fins al 3 de maig, a la pàgina http://figotrace.blogspot.com.es/p/inscripcions.html. El preu és de 18 euros per als federats i de 20 euros per als no federats. Inclou esmorzar de benvinguda, tres avituallaments durant la cursa, dutxes i renta bicis, servei de massatges, dinar popular i obsequis per a tots els participants, a més d’ambulància i assistència tècnica i d’infermeria en recorregut.