El Club de Tenis segueix creixent amb la construcció d’una Casa Club i la gestió de les pistes de pàdel els pròxims 20 anys

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre i el Club de Tenis Riba-roja d’Ebre han signat el conveni per la concessió per l’ús i l’explotació, de manera gratuïta, de la zona de les pistes de pàdel pels pròxims 20 anys, a més també construiran la “Casa Club”, on està actualment la pista de Pop Tenis, amb la finalitat de ser la seu social i fiscal del Club i així poder donar un millor servei als socis de l’entitat. La signatura d’aquest conveni l’han formalitzat aquest dissabte al matí l’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez, i el president del Club de Tenis, Miquel Àngel Cervelló, a la sala de Plens de l’Ajuntament, amb la intenció principal de donar continuïtat al foment de l’esport als veïns del municipi.

Al maig es van iniciar les obres de la Casa Club, com a seu social i fiscal de l'entitat.

Al maig es van iniciar les obres de la Casa Club, com a seu social i fiscal de l’entitat.

El Club de Tenis de Riba-roja d’Ebre, una de les associacions més antigues del municipi, actualment compta amb gairebé 250 socis i sòcies que formen part de l’entitat Així doncs, el club seguirà amb el seu creixement com entitat en el municipi amb la construcció de la Casa Club, el cost del qual serà de 51.030,15 euros, despesa que assumirà en la seva totalitat el Club, a més, un cop construïda passarà a ser propietat de l’Ajuntament i serà inscrita a l’inventari de Béns del consistori. El Club, a més, també s’encarregarà de què la zona de les pistes de pàdel i l’edifici, tinguin un bon manteniment d’ús i de neteja.

Total compromís amb el Club

L’ajuntament, seguint amb el seu suport al club, atorgarà una subvenció extra de 2.061,21 euros al Club, per a l’exercici 2018, perquè es puguin iniciar les obres, a més, es compromet a donar una subvenció mínima de 1.500 euros, per als 5 anys vinents. També es farà càrrec de les despeses dels subministraments bàsics, com són l’energia elèctrica, el servei d’aigua i el de telèfon i Internet, així com la neteja dels serveis de la casa Club.