Oberta la inscripció al Casal Municipal d’Estiu 2018

L’Àrea de Joventut, Esports i Educació de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre organitza un any més el Casal d’Estiu per a nens i nenes d’entre P-3 i 6è de primària. El casal està organitzat per setmanes i s’allargarà durant sis setmanes, del 25 de juny al 3 d’agost. Pel que fa a l’horari, és de dilluns a divendres, i es reparteix en tres franges: la de matí, que s’amplia una hora respecte a altres edicions del casal, i passa a ser de 9 a 13 horeS; la de tarda, de 16 a 19 hores;  i l’opció de la nit, de 21.30 a 23.30 hores, en aquest cas al poliesportiu municipal.

Les activitats que s’ofereixen s’adapten a l’edat de tots els infants. Així, es faran esports, jocs tradicionals i de psicomotricitat, activitats d’aigua i jocs de piscina, tallers, manualitats i també activitats didàctiques de reforç. El casal treballarà també jocs i dinàmiques de grup que facilitaran la cooperació, participació i la relació entre els nens i nenes que hi participin. A les nits, a la zona del pavelló municipal hi haurà zumba, balls, gimcana o jocs nocturns.

Documentació necessària i preus
La inscripció s’ha de fer abans del dijous 21 de juny a l’Ajuntament, en horari de 9 a 15 hores. Per tal de formalitzar-la cal omplir i signar el full d’inscripció, aportar fotocòpies de la targeta sanitària, el carnet de vacunes i el DNI i lliurar l’autorització dels drets d’imatge. El pagament s’ha de realitzar en el mateix moment de formalitzar la inscripció, i és per setmanes, amb descomptes en el cas d’aquelles famílies que hi inscriguin més d’un infant.

Preus

A més, tots els nens i nenes que estiguin inscrits a tot el casal i/o a natació (i l’horari interfereixi amb el del Casal d’Estiu) tindran un descompte del 10%. Els cursets de natació, com altres anys, també preveuen diversos nivells, segons edats dels participants.

Per respondre tots els dubtes, el pròxim dijous 21 de juny, a les 5 de la tarda, organitza una reunió informativa a la Zona Líquida.

Pots descarregar-te més informació i els fulls d’inscripció en aquest enllaç. L’HORARI DE MATÍ és de 9 a 13 hores.