Ja és al carrer el butlletí d’estiu!

agenda estiu 2018

Imprimex l’agenda estiu 2018.

Arriba el bon temps i el número 19 del butlletí municipal, corresponent a l’estiu, ja és al carrer. Trobareu informació sobre la cloenda de l’any escolar, i la nova edició del casal d’estiu. Una de les activitats, entre moltes altres previstes fins al mes de setembre, que trobareu a l’agenda perquè no us perdeu res del que passarà aquest estiu a Riba-roja.

També hi trobareu un ampli repàs de les notícies i activitats més destacades que s’han fet al municipi al llarg de la primavera: la inauguració de la nova llar dels jubilats, el nou conveni amb el club de tenis o l’activitat de zona líquida; un espai de referència al territori. A més, podreu trobar tota sobre la tercera edició del Riu d’Art, el concurs d’Art Internacional que té lloc aquests dies a Riba-roja d’Ebre.

Consulta i descarrega’t aquí l’agenda de l’estiu 2018.

Consulta i descarrega’t aquí el Butlletí Municipal Estiu 2018.