Som Riba-roja d’Ebre promociona els actius i valors del poble amb un vídeo per ‘impulsar canvis positius al municipi’

video som riba-roja“Tots pertanyem a un lloc, que ens fa sentir com a casa i on hi tenim records inesborrables i per naltres aquest lloc és Riba-roja d’Ebre… Som figots. Som un sentiment. Som Riba-roja d’Ebre”.

L’Àrea de Promoció Econòmica ha presentat un vídeo en català de la marca Som Riba-roja d’Ebre. El regidor sortint que n’ha estat el principal promotor, Josep Maria Piñol, considera que aquest material promocional és un dels productes principals de l’estratègia de marca impulsada els darrers anys com una acció del Pla de participació ciutadana 20.30, que ara dóna per finalitzat. L’objectiu és “transmetre els recursos, valors i avantatges locals més enllà d’un àmbit estrictament turístic”, i és que segons Piñol, el vídeo, que dura 2 minuts i 10 segons i encadena una sèrie d’imatges conegudes i familiars del poble, “busca reflectir entorns físics i patrimonials, però també entitats i, fins i tot, cares conegudes per donar a entendre que som un poble viu, amb qualitat de vida i en el qual hi ha múltiples opcions i necessitat d’implicació, també des de l’àmbit associatiu. El vídeo, que s’ha llançat a través de xarxes socials, busca generar al mateix temps autoestima i projecció exterior.

A més del vídeo, Som Riba-roja també disposa d’una comunitat a Facebook amb la mateixa filosofia de promocionar el municipi i l’oferta d’activitats que s’hi organitza. Aquesta comunitat ha viscut els darrers anys l’evolució de la política de promoció del municipi: va néixer amb la marca Activa’t i amb el temps s’ha transformat per ajustar-se al SOM: una visió de futur compartida i definida en el procés participatiu que vol impulsar canvis positius al municipi. Té més de 1.500 seguidors, més que habitants empadronats al poble.