Normativa d’ús piscines municipals

Actualització: A data 30/06 s’amplia l’aforament de 60 a 150 persones en el total de les instal·lacions. De 33 a 37 persones l’aforament de la piscina gran i d’11 a 18 persones en la piscina petita.

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha elaborat un Pla de funcionament de les piscines municipals, tenint en compte les restriccions i mesures d’higiene i distanciament de seguretat per minimitzar el risc de transmissió de la COVID-19.

 

A les piscines, la presència de desinfectant residual a l’aigua per garantint un correcte funcionament i manteniment de la instal·lació ja hauria de ser suficient per inactivar el virus. El risc principal a aquest tipus d’instal·lacions no és, per tant, l’aigua dels vasos, sinó que ve donat per la confluència de persones que comparteixen un mateix espai i serveis.

Per això, s’ha efectuat la revisió dels espais per adequar-los a les mesures establertes. S’ha pres mesures de les distàncies interpersonals a respectar en funció de les activitats que es desenvolupin als diferents espais i indicar els aforaments màxims i les condicions a tenir en compte.

Per donar compliment al pla de seguretat, s’ha efectuat la revisió i senyalització dels espais de les instal•lacions per adequar-los a les mesures establertes. També s’ha pres mesures de les distàncies interpersonals i s’ha regulat l’aforament, el seguiment del qual estarà visible a través del web municipal. Així a www.riba-roja.cat s’informarà de l’aforament en temps real.

Podeu ampliar l’informació aquí.