Millores als parcs infantils del costat de l’escola i el campament

Dins del pla de Manteniment i Renovació d’equipaments infantils, la regidoria d’Educació i Esports ha impulsat petites millores a dos dels parcs infantils municipals, concretament al parc infantil del campament, a l’entrada del poble, i al de Mercè Rodoreda, al costat de la llar d’infants i l’escola.
Així, al de Mercè Rodoreda, s’ha instal·lat un nou tobogan més adaptat per als nens, i s’han retirat una caseta i un vaixell que eren vells i estaven en mal estat. A més, recollint la petició d’alguns pares usuaris d’aquest parc, també s’han posat dos bancs i una paperera noves.
Pel que fa al parc del campament, s’ha instal·lat un nou gronxador.
Recordar que després de tres mesos i deu dies tancats pel coronavirus, el 19 de juny els parcs infantils del poble van reobrir però des de l’Ajuntament es recomana precaució, especialment entre els més grans: l’ús de mascaretes per als majors de 6 anys, mantenir una distància prudent i un rentat sovint de mans.