Arriba el Carnaval a Riba-roja amb un taller i un concurs de disfresses en línia

Prepareu materials reciclats perquè aquest divendres l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre us proposa crear la vostra pròpia disfressa per aquest Carnaval 2021, amb la vista posada a guanyar el Concurs de Disfresses… Si no et vols perdre detall segueix el nou perfil d’instagram de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre!

Tot i no poder celebrar la tradicional rua de Carnaval, novament per la situació actual de pandèmia, des de les regidories de Cultura i Festes s’ha programat la cita per excel•lència de la disbauxa, enguany amb plantofes, i es manté el concurs de disfresses de Carnaval que es fa cada any, tot i que aquest cop les propostes es faran en línia, a través de les xarxes socials.

Cartell Carnaval 2021 a Riba-roja d’Ebre.

Així, divendres es publicarà al canal YouTube de l’Ajuntament de Riba-roja un vídeotutorial que s’ha preparat des de l’Aula d’Art Municipal amb idees de crear una disfressa amb materials reciclats, i anar així preparant la cita carnavalesca de l’endemà…

 

Ball de Carnaval i Concurs de Disfresses

Dissabte a la tarda, a partir de les 6, les creacions hauran d’estar a punt per al Concurs de disfresses en línia, aquest any amb cinc categories: al millor grup bombolla, a la disfressa més reciclada; a la més esbojarrada; a la més cuqui; i a la més sorprenent. Per participar-hi, s’han d’enviar les fotografies posant amb la disfressa al telèfon 699 799 719 durant la franja horària que duri el ball de Carnaval que sonarà, per la megafonia municipal, des de les 6 de la tarda i fins a dos quarts de 8.

Un jurat format per sis persones del poble deliberaran per escollir els guanyadors del Concurs de disfresses, que seran anunciats a les 8 del vespre a través del nou perfil d’Instagram de l’Ajuntament i pel canal eBando, que també podeu trobar al web municipal.

A continuació us deixem enllaç del vídeotutorial, que estarà disponible a partir de divendres:

I la llista musical del Carnaval 2021 que sonarà per megafonia: