Nova senyalització dels carrers municipals

La regidoria de Promoció Econòmica està renovant aquests dies la senyalització de tots els carrers del poble. Es tracta de 126 noves plaques d’alumini amb els noms del carrers de Riba-roja, amb una nova imatge que inclou l’escut del municipi i la bandera catalana. Dels treballs d’instal·lació se n’encarrega la brigada municipal. L’actuació suposa una inversió de 4.434 euros i manté la nomenclatura del carrerer municipal.

A aquesta actuació se sumarà els pròxims dies la instal·lació de sis cartells d’expressió ciutadana a punts estratègics del poble. En aquest cas, es tracta de sis punts informatius per a donar a conèixer activitats o serveis, tant si les organitza l’Ajuntament com les entitats locals o particulars, amb l’objectiu de descarregar els aparadors del comerç local.