Oberta la inscripció per assistir al vídeo mapping de la Roca de la Pena

Riba-roja d’Ebre acull el dissabte 1 de maig un dels espectacles de l’Ebre Lumen Festival, el primer festival de vídeomapatge a la natura que se celebra a la Ribera d’Ebre, i en el qual participen dotze municipis de la comarca. Es tracta d’una proposta audiovisual innovadora per donar a conèixer el patrimoni natural i fluvial de l’Ebre, mitjançant la projecció de llum, música i efectes 3D en façanes i entorns naturals.

A Riba-roja, l’espectacle tindrà lloc a la Roca de la Pena i comptarà amb tres o quatre passis, en funció del nombre d’inscrits i les restriccions de la pandèmia. L’aforament de cada passi és de 45 persones, i cal fer la inscripció a través del web municipal. Cada passi té una durada de 15 minuts, en l’horari entre els 21 i les 21:45 hores.

La iniciativa forma part del projecte Camí de Sirga, Camí de Riu, dotat amb més d’1,5 milions d’euros d’un ajut del Fons Europeu de Desenvolupament Rural (FEDER), amb el qual Riba-roja també està recuperant la Baixada de la Barbulla per connectar la façana fluvial amb el Nucli Antic i reformarà la plaça del Molí del Sindicat.