Ebre Lumen Festival Ribera d’Ebre

Riba-roja d’Ebre acull l’1 de maig un dels espectacles de l’Ebre Lumen Festival, el primer festival de mapping a la natura que se celebra a la Ribera d’Ebre, i en el qual participen dotze municipis de la comarca. Es tracta d’una proposta audiovisual innovadora per donar a conèixer el patrimoni natural i fluvial de l’Ebre, mitjançant la projecció de llum, música i efectes 3D en façanes i entorns naturals.

A Riba-roja, l’espectacle tindrà lloc a la Roca de la Pena i comptarà amb tres o quatre passis, en funció del nombre d’inscrits i les restriccions de la pandèmia. L’aforament de cada passi és de 45 persones, i cal fer la inscripció a través del web municipal. Cada passi té una durada de 15 minuts, en l’horari entre les 21 i les 21:45 hores.

La iniciativa forma part del projecte Camí de Sirga, Camí de Riu, dotat amb més d’1,5 milions d’euros d’un ajut del Fons Europeu de Desenvolupament Rural (FEDER), amb el qual l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre recuperarà la Baixada de la Barbulla per connectar la façana fluvial amb el Nucli Antic i reformarà la plaça del Molí del Sindicat.

Podeu fer la inscripció aquí mateix:

Inscripció Ebre Lumen

  • Por favor, escribe un número entre 1 y 6.
    Màxim 6 persones per inscripció
  • Afegeix les dades separades per una coma.

EBRE LUMEN FESTIVAL RIBERA D’EBRE “La Llum de l’Ebre”
Del 16 d’abril al 29 de maig, Ribera d’Ebre

El Festival Ebre Lumen de la Ribera d’Ebre vol ser el festival audiovisual de primavera de referència a Catalunya, que es convertirà des de la primera edició en un enllaç entre el patrimoni natural i fluvial de l’Ebre i la creació contemporània mitjançant la innovació digital i les arts audiovisuals.

En totes les activitats que es realitzaran es busca que el festival tingui un atractiu diferenciat, especial i amb segell propi en l’àmbit nacional, que faci gaudir i participar tant els residents de la comarca com els visitants de fora de la Ribera d’Ebre, tot creant una activitat atractiva en l’àmbit de les Terres de l’Ebre, compatible amb les que ja es realitzen amb objectius similars, que ajudi a conèixer encara més els atractius tant de patrimoni natural, com material i immaterial lligats al riu Ebre i a la natura que l’envolta.

A Riba-roja d’Ebre:

Dia: Dissabte 1 de maig
Hora:
A partir de les 20.45
Lloc:
Roca de la pena – Accés plaça del Forn