Tallers de Nadal

Taller 3: Diadema Nadalenca

Taller 2: Minicorones de Nadal

Taller 1: Postals de Nadal Pop Up

La regidoria de Cultura organitza aquestes vacances de Nadal els tradicionals tallers nadalencs per fer arribar el lleure educatiu a tots els infants riba-rojans, malgrat la situació de pandèmia. La novetat és que aquest any els tallers seran en línia, o sigui que els nens s’hauran de connectar a l’activitat a través d’un ordinador, tauleta o telèfon mòbil per seguir via Youtube i web municipal el desenvolupament de la dinàmica des de casa. Els tallers es faran en directe.

De l’organització de l’activitat se n’encarregarà la Roser Gay, directora de l’Aula d’Art Municipal i tècnica de suport d’Art a l’escola Sant Bartomeu, i la Marina Castellvi. Els nens i les nenes que hi vulguin participar han d’inscriure’s prèviament (ho podeu fer en aquesta mateixa pàgina), abans del diumenge 20 de desembre, i així rebran els materials per fer l’activitat a casa seva.

Animeu-vos! Passarem unes tardes molt divertides fent manualitats 😉

Dilluns 28, a les 17.30 hores
Aprendreu tècniques molt senzilles per a fer postals pop up i sorprendre als vosaltres amics i familiars.

Dimarts 29, a les 17.30
Amb la tècnica de l’scrap fareu les corones més boniques del món només amb paper, cola i cartró.

Dimecres 30, a les 17.30
Aquest cap d’any podràs lluir la corona de paper més glamurosa de la festa (encara que només sigueu els de casa).

Per participar és imprescindible realitzar la inscripció als tallers, fins al dia 20 de desembre, a través del telèfon 679799719 o del següent formulari web:

INSCRIPCIÓ TANCADA

Agenda

Un Nadal segur

A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per als dies més assenyalats de Nadal. Perquè entre tots i totes podem celebrar un Nadal de la forma més segura possible tot i la situació provocada per la pandèmia de COVID-19.

Recordeu de mantenir-vos sempre informats a través dels canals oficials.

Música

Aquesta llista ha estat creada pels alumnes de l’Escola Sant Agustí de Riba-roja d’Ebre, aquesta és la seva banda sonora del Nadal 2020!