5a Festa de la Jota de la Ribera d'Ebre

El pròxim dissabte, 13 de setembre, Riba-roja d’Ebre acollirà la 5a Festa de la Jota de la Ribera d’Ebre, que enguany anirà acompanyada per una mostra de productes locals, a més de l’actuació del grup de ska rural de la comarca, XEIC!
La festa, que es farà a la plaça de l’Església, començarà a les 17.30 hores amb la inauguració a càrrec de les autoritats de la comarca i XEIC! A les 18.30 hores es farà un taller de Jotes, on tothom que vulgui podrà animar-se a aprendre a ballar jotes. A les 19.30 hores hi haurà la Festa de la Jota de la Ribera d’Ebre, amb l’animació musical de la Banda de Música de Benissanet. A la mitja part, XEIC! farà un avanç de la seva actuació del vespre. Finalment, a les 21.30 hi haurà la fi de festa amb l’actuació del grup de ska.
La festa està organitzada, entre moltes altres entitats, pel Grup de Jotes de Riba-roja, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre. En motiu de la jornada, es farà també el 3r Premi Instagram, amb l’etiqueta #jotaribera14
Cartell 5a Festa de la Jota 2014(1)