• Salutació

Benvinguts i benvingudes a Riba-roja d’Ebre!

Riba-roja d’Ebre ha esdevingut un referent en l’aposta per les noves tecnologies amb el desenvolupament d’una xarxa de fibra òptica. Us donem la benvinguda a la nova web del municipi, eina de millora en la comunicació i portal de presentació dels nostre poble a aquells visitants virtuals.

El segle XXI ha posat al nostre abast un conjunt de tecnologies que han contribuït al nostre benestar; amb aquesta web pretenem establir i millorar els ponts de comunicació entre la Corporació i el ciutadà, així com donar a conèixer tots aquells elements que fan de Riba-roja un poble que mira el futur amb optimisme: identitat, riu, natura, cohesió, serveis, habitatge, aliments de qualitat…

Paraules que adquiriran el seu ple sentit un cop hagueu visitat virtualment el nostre poble, un cop hagueu passejat pel carrers de la nostra vila.

Les riba-rojanes i els riba-rojans us convidem a visitar-nos virtualment, us convidem a passejar pels nostres carrers, pels carrers on es comença una nova vida.

Sigueu totes benvingudes i benvinguts!

Antonio Suárez Franquet
Alcalde de Riba-roja d’Ebre

Editorial

L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre edita trimestralment un butlletí que arriba a totes les cases del poble per informar al veïnat de l’actualitat municipal. A cada número l’alcalde hi publica una editorial (pàgina 2).

Butlletí 24

Hivern 19/20

Butlletí 23

Estiu 2019

Butlletí 22

Primavera 2019

Butlletí 21

Hivern 18/19

Consistori
Govern municipal
Municipi
Seu electrònica