Club Ciclista Riba-roja d’Ebre

Som un club ciclista apassionats per l’esport i la muntanya. Ens vam fundar amb l’objectiu de millorar la comunitat ciclista al municipi, difondre els seus valors i cuidar l’entorn natural.

Vam crear el projecte un grup d’amics del poble amants d’aquest esport que veiem que al municipi hi havia molts amants del ciclisme, també s’havien disputat competicions, però mai s’havia organitzat res a través d’una entitat específica de ciclisme.

Com a club ens centrem a gestionar les llicències federatives dels socis, en organitzar sortides tant amb BTT com amb bicicleta de carretera, també ens organitzem per anar mantenint les senderes i corriols transitables, així com recuperar sendes antigues, amb el suport d’altres entitats municipals com Figot Tour.

Un altre punt important pel qual vam crear el club és recuperar les curses i els esdeveniments competitius al municipi. Sabem que tenim un terme amb moltíssimes possibilitats per aquest esport i creiem que aquests actes també poden repercutir en la protecció del terme així com donar a conèixer el poble arreu.

La cursa principal que volem mantenir és la Figot Race, que en la situació actual de pandèmia treballem per adaptar-la a aquests temps que vivim.

Som un club molt jove, encara ens estem construint i consolidant, però no obstant això volem que Riba-roja d’Ebre sigui un lloc de referència per als amants del ciclisme i la muntanya, amb un terme teixit de camins, sendes, trialeres i corriols de tal varietat que no importa el nivell que tinguis, podràs gaudir d’aquests paisatges i atmosferes fluvials.

Junta CC Riba-roja d’Ebre

 • President:

  Adrià Cid

 • Secretari:

  Jeremy Sanchez

 • Tresorer:

  Victor Viñes

 • Vocals:

  Joan Gullén, Dídac López i Roland Cirac

Fes-te soci!

Quotes anuals:

 • SOCI INDIVIDUAL

  20€

 • SOCI FAMILIAR

  2 persones: 30€

 • SOCI FAMILIAR +3

  3 persones o més: 35€

 • MENORS 12 ANYS

  Gratuït

Forma part del Club Ciclista de Riba-roja d’Ebre!

[gravityform id=»20″ title=»true» description=»true» ajax=»true»]

Avís legal D’acord amb l’obligació d’aplicació del Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 (RGPD) i La Llei orgànica 3/2018 de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, volem informar-li: A CLUB CICLISTA DE RIBA-ROJA D’EBRE estem compromesos amb la Protecció de les seves dades personals i volem proporcionar-vos tota la informació perquè conegui els tractaments que realitzem de les vostres dades personals. També, us informem que, compromesos amb el compliment de la normativa vigent, apliquem les mesures de seguretat, tècniques i organitzatives, d’acord amb els possibles riscos que puguin existir per als drets de les persones.

El responsable del tractament de les vostres dades personals és l’associació CLUB CICLISTA DE RIBA-ROJA amb NIF:  i domicili a Plaça de la Vila, 1 de Riba-roja d’Ebre (Tarragona).

Les vostres dades personals com a associat seran tractades per CLUB CICLISTA DE RIBA-ROJA de forma legítima, sobre la base de la relació contractual que es fonamenta en la inscripció (RGPD. Article 6.1.b) amb la finalitat les qüestions pròpies de la condició de soci i l’enviament d’informació relativa a l’entitat i les activitats organitzades per la mateixa.

Així mateix us informem que les vostres dades es conservaran durant el manteniment del vincle amb l’entitat (la finalitat per a la qual es recullen) i després de la finalització de la relació, quan existeixi alguna obligació legal de conservació de dades.

Les dades personals, objecte de tractament són les següents:

Dades identificadores: Nom i cognoms, G02908572, data de naixement, TSI, adreça postal, telèfons, e-mail.

Les seves dades no es comunicaran a tercers excepte para el compliment d’obligacions legals. En cas d’estar interessat a exercir els drets que li reconeix la normativa de protecció de dades, té reconeguts els drets d’accés a les dades objecte de tractament per l’associació, de rectificació de dades errònies o inexactes, de supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides, oposició i a la portabilitat de les dades.

Així mateix, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Aquests drets poden exercir-se enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic: figottour@gmail.com

En cas de considerar vulnerats els seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de dades (www.aepd.es).

A Riba-roja d’Ebre , 30 de setembre de 2021

CCRR

Avantatges socis

 • Carnet de soci

 • Formar part d’una comunitat ciclista

 • Assessorament

 • Federar-te i competir amb el CCRR

 • Marxandatge del club

 • Convenis amb tallers de bicis i distribuïdors esportius